Wednesday , December 7 2022

Flutur, testat pozitiv: “Nu mă simt rău deloc, chiar nu am niciun fel de simptome”

Gheorghe Flutur se afla în autoizolare după ce în ultimele zile a participat la mai multe şedinţe şi acţiuni. El a fost internat marţi seară la Spitalul Judeţean Suceava şi susţine că are încredere în medicii din acest spital.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, fiind internat la Spitalul Judeţean Suceava şi a declarat că nu are niciun fel de simptome.  „Nu mă simt rău deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminică seara, pentru că noi am avut comandamente, acţiuni şi am fost destul de implicaţi în perioada asta, sigur, respectând izolarea”, a declarat Gheorghe Flutur, pentru Mediafax.

Flutur a fost internat marţi seară la Spitalul Judeţean Suceava şi susţine că are încredere în medicii din acest spital.

Vezi si

Primăria Suceava va lua un credit pentru asfaltarea a 30 de străzi

Un credit de zece milioane de lei va fi accesat de Primăria Municipiului Suceava în …

No comments

 1. Fake news ! Greu de crezut ! Inainte izolare, tacere mormantala, fuga in munti ca in 2012 …..……………………… caracteristic……… si apoi victimizare….
  Cine l-a instalat pe Macovei, o nulitate? Cine il ridica in slavi pe Rambu? L-ati auzit la Realitatea .? Nu e in stare sa spuna doua fraze coerente….. Trebuia sa fie ministru…. propus de cine????
  Ne-am facut inca odata de ras….. Suceava ! Oare nu meritam un altfel de management, diferit de cel de la Humor si Prelipca.?
  Se pare ca lucrurile stau cu totul altfel……..Ce masuri s-au luat? S-a facut ancheta in acest caz? Cine a fost vectorul ????? Cine a intrat in carantina in uram infectarii?
  Concluzia…. Suceava ramane fara spital mult si bine……. Compromis….

 2. Pentru clasa politica sunt teste dar pentru medici și asistente NU. De ce?!
  Dar pentru prostime, sunt teste?!

 3. Pai de ce,iti zic eu de ce. Ce se face in suceava asta se face din banii lui personali nu din banii nostri. Si daca avea diaree lua si elicopteru. Nu mai vorbiti in necunostinta de cauza. (sa nu ma inteleaga careva ca eu tin cu ailalti,dar toata politica noastra e bolnava nu doar AILALTI).

 4. Pai daca nu are simptome nu trebuia sa se auto-izoleze la domiciliu? De ce s-a internat? De ce s-a testat? Intreb si eu…