Thursday , November 30 2023

Flutur spune ca Ponta a ajuns, de la t=nar stalinist, la t=nar satanist

Prim-vicepre[edintele PDL, Gheorghe Flutur, a criticat comportamentul lui Victor Ponta [i, s=mb\t\, `n fa]a a circa o mie de persoane reunite la o [edin]\ de partid ce a avut loc la casa de Cultur\ a Sucevei, a taxat `nc\ o dat\ declara]iile pe care liderul PSD le-a f\cut cu ocazia vizitei sale la M\n\stirea Putna, pe 15 august.
Suprapun=nd imaginea `ntregului PSD [i a programului de guvernare al USL cu cea a lui Victor Ponta, Gheorghe Flutur a spus despre vizita acestuia `n Bucovina, la Putna, c\ a fost o `njurie raportat\ la modul `n care liderul PSD s-a comportat [i la ce fel de declara]ii a f\cut.
Totu[i, Gheorghe Flutur a spus c\ din bun\tate a `ntors [i cel\lalt obraz, dar le-a atras aten]ia c\ el are ac de cojoc, doar c\ acum este ocupat cu administra]ia local\. „Victor Ponta s-a afi[at a[a ca un t=n\r stalinist de Bucure[ti, dar a devenit un t=n\r satanist. Vii [i `njuri la biseric\. Despre ce vorbim? Cred c\ oamenii din zon\ taxeaz\ nu accept\ aceste mizerii”, a spus liderul democrat liberal. (D.P.)

Vezi si

Bărbat de 39 de ani, găsit mort într-o casă cuprinsă de flăcări, la Huși – Preutești

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, un bărbat din satul Huși, …