Sunday , January 29 2023

Flutur spune ca Ponta a ajuns, de la t=nar stalinist, la t=nar satanist

Prim-vicepre[edintele PDL, Gheorghe Flutur, a criticat comportamentul lui Victor Ponta [i, s=mb\t\, `n fa]a a circa o mie de persoane reunite la o [edin]\ de partid ce a avut loc la casa de Cultur\ a Sucevei, a taxat `nc\ o dat\ declara]iile pe care liderul PSD le-a f\cut cu ocazia vizitei sale la M\n\stirea Putna, pe 15 august.
Suprapun=nd imaginea `ntregului PSD [i a programului de guvernare al USL cu cea a lui Victor Ponta, Gheorghe Flutur a spus despre vizita acestuia `n Bucovina, la Putna, c\ a fost o `njurie raportat\ la modul `n care liderul PSD s-a comportat [i la ce fel de declara]ii a f\cut.
Totu[i, Gheorghe Flutur a spus c\ din bun\tate a `ntors [i cel\lalt obraz, dar le-a atras aten]ia c\ el are ac de cojoc, doar c\ acum este ocupat cu administra]ia local\. „Victor Ponta s-a afi[at a[a ca un t=n\r stalinist de Bucure[ti, dar a devenit un t=n\r satanist. Vii [i `njuri la biseric\. Despre ce vorbim? Cred c\ oamenii din zon\ taxeaz\ nu accept\ aceste mizerii”, a spus liderul democrat liberal. (D.P.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …