Wednesday , February 8 2023

Flutur: Reparațiile la drumurile județene continuă conform graficului stabilit

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a verificat, vineri, 5 aprilie, alte tronsoane de drum județean unde se execută lucrări de reparații și întreținere. „Astăzi am verificat lucrările care se executa pe tronsonul Dărmănești – Todirești. Se lucrează în aceste zile și pe sectoare de pe tronsonul  Ipotești – Bosanci – Udești – Liteni – Dolhasca. Se mai lucrează de asemenea pe Vama-Moldovița”, a declarat, vineri, Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, începând de luni, 8 aprilie, vor veni 3 utilaje de mare capacitate pentru plombări pe zona Rădăuți, lucrările începând acolo pe drumul județean către comuna Bilca. „Deși foarte multe drumuri au fost puternic afectate pe perioada iernii, am început reparațiile în forță, iar rezultatele se văd deja. Suntem în grafic, ne mobilizăm la maxim pentru ca în perioada următoare să aducem toate drumurile la starea normală”, a declarat președintele CJ Suceava.

Reamintim că în ziua de joi, 28 martie, Gheorghe Flutur anunțase în urma unei vizite pe teren tot în legătură cu reparațiile la drumuri județene că acestea au început cu tronsoane prevăzute într-un proiect comun cu Iașiul. Despre acesta, Gheorghe Flutur a spus că este unul dintre drumurile cele mai afectate. „Imediat ce vremea ne-a permis am început reparațiile. Este mult de lucru. Voi fi prezent în fiecare zonă, la fiecare punct de lucru”, declara atunci președintele Consiliul Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Drumul județean care trece prin Suceava, Ipotești, Bosanci, Udești, Liteni și Dolhasca este un sector din segmentul de drumuri județene care fac legătura Suceava – Iași și care va fi modernizat printr-un program cu fonduri europene, în care CJ Iași este titular, însă procedurile au întârziat mult.

Tot săptămâna trecută se lucra pe tronsonul de drum județean de la Dărmănești la Costâna – inclus și acesta în proiectul comun cu Iașiul și derulat cu fonduri europene. (D.P.)

Vezi si

politia, masina noua Obiectiv

Sucevean de 21 de ani, prins la volan drogat cu hașiș si amfetamină

În mașină, polițiștii au găsit și o țigară care probabil conținea marijuana. Luni, în jurul …

One comment

  1. Macar la C.J. este un grafic ,pe cand la primaria Sv sunt doar promisini de 100 str. dar pana cand si de cand ….