Friday , October 22 2021

Flutur: Ne dorim ca anul viitor să înceapă execuţia lucrărilor la şoseaua de centură a oraşului Gura Humorului

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a convocat, miercuri, pe teren, pe reprezentanţii firmei care a câştigat licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru viitoarea şosea de centură a oraşului Gura Humorului.

La întâlnire au fost prezenţi şi primarii din Gura Humorului, Păltinoasa şi Frasin, arhitectul şef al judeţului, reprezentanţii Direcţiei Tehnice din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, precum şi ai companiilor E.On şi Apele Române.

În cadrul vizitei pe teren s-a parcurs traseul orientativ pe care ar urma să se construiască această şosea de centură. Urmează ca în termen de nouă luni să fie prezentate trei variante de lucru, din care urmează să fie aleasă varianta finală a viitoarei rute ocolitoare a oraşului Gura Humorului.

„Consiliul Județean Suceava şi-a asumat răspunderea privind proiectarea şi executarea lucrărilor la această rută ocolitoare, investiţie care va fi realizată din fonduri europene.  Această şosea de centură este o investiţie extrem de importantă, care va rezolva principala problemă de trafic a judeţului Suceava. Este vorba despre zona Gura Humorului, pe DN 17. Ne dorim ca anul viitor să înceapă execuţia lucrărilor”, a declarat Gheorghe Flutur.

Șoseaua de centură a orașului Gura Humorului va fi parte din viitoarea Autostradă a Nordului care va face și legătura cu Autostrada A7.

Vezi si

Participarea la proba scrisă a admiterii la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, posibilă doar cu certificat verde sau test COVID negativ

Sâmbătă, 23 octombrie, este programată proba scrisă de verificare a cunoștințelor pentru examenul de admitere …