Thursday , June 13 2024

Flutur, la lansarea lui Tudor Zdrob pentru un nou mandat ca primar la Fundu Moldovei – „satul autentic, patria portului popular și a tradițiilor”

Marți după-amiază, la Fundu Moldovei a avut loc întâlnirea electorală de lansare a candidatului liberal pentru primărie, Tudor Zdrob. „Cei care vor să vadă unde este inima liberală a Bucovinei ar trebui să vină la Fundu Moldovei”, a subliniat Gheorghe Flutur, prezent la manifestarea de la casa de cultură arhiplină.
O comună turistică de excepție, un centru civic european, un sediu de primărie nou cu arhitectură occidentală, o casă de cultură superbă, cu drumuri asfaltate și școli modernizate. Proiectul de gaz metan este pregătit, cadastrul gratuit este realizat, iar albiile pâraielor și râului Moldova sunt regularizate. Aceasta este cartea de vizită a unei frumoase comune bucovinene, administrată de cinci mandate de primarul Tudor Zdrob.
Președintele Gheorghe Flutur a prezentat perspectiva deschiderii punctului de frontieră Izvoarele Sucevei și a drumurilor spre Cârlibaba și Brodina, care vor aduce dezvoltare economică și turistică zonei. Fundu Moldovei este patria portului popular și a tradițiilor, un izvor de autenticitate, emblema costumului popular bucovinean și locul unde s-a păstrat satul autentic și gospodăria țărănească mai bine ca oriunde în Bucovina.
Acestea sunt doar câteva dintre argumentele pe care Gheorghe Flutur le-a prezentat gospodarilor din Fundu Moldovei atunci când a cerut un nou mandat pentru Tudor Zdrob, dar și pentru el însuși, cel care i-a fost alături primarului din postura de președinte al Consiliului Județean Suceava.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …