Saturday , June 22 2024

Flutur la Bălcăuți: În comună se montează 15 km de conducte de apă și canalizare și se modernizează 6 km de drumuri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost joi, 30 mai, pe șantier, împreună cu primarul de la Bălcăuți, Vasile Șoiman, pentru a verifica stadiul lucrărilor din această comună.

Comuna Bălcăuți asfaltează 6 km de drumuri, în toate cele 3 sate: Bălcăuți, Negosina și Gropeni. De asemenea, CJ Suceava repară, plombează drumurile județene care leagă Siretul de Dărmănești, iar una dintre cele mai importante lucrări, un proiect de 4 milioane de euro, este pentru 15 km conducte pentru de apă și canal.

„În sfârșit au venit constructorii pentru asfaltarea drumurilor și au început cu 1.3 km în satul Negostina. Tot pe aici, prin Negostina, va trece și coloana de canalizare. Datorită unei bune colaborări, cei de la Primăria Bălcăuți au primit acceptul de la Primăria Siret să folosească stația de epurare a orașului Siret și, astfel, să nu fie nevoiți să își construiasca una proprie”, a declarat președintele CJ Suceava, adăugând că  „Bălcăuți a intrat în linie dreaptă la modernizare, drumuri modernizate, apă – canal, proiecte care înseamnă creșterea confortului populației din zonă. Oamenii de aici știu că primarul Șoiman le-a făcut cămine culturale, școli, faptul că are proiecte pentru piste de biciclete și urmează proiectelele mari, cele de iluminat public, toate acestea fiind meritul unui primar gospodar.‘‘ (O.S.)

 

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …