Saturday , June 22 2024

Flutur, întâlniri cu locuitorii din Horodnic de Jos și Poieni-Solca. Candidații liberali promit să aducă apa potabilă și gazul metan în comunele lor

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a avut miercuri, 5 iuni, întâlniri electorale la Horodnic de Jos și Poieni-Solca, alături de candidații liberali la cele două primării, Petru Viorel Prelipcean, respectiv Grigore Ilișoi.
La Horodnic de Jos, Gheorghe Flutur a cerut un vot pentru candidatul PNL la funcția de primar, Petru Viorel Prelipcean, un vechi liberal susținut de fostul primar liberal, Petrică Oniga. Programul cu care Petru Prelipcean participă la alegerile locale este foarte ambițios: vrea să introducă apa și canalizarea, deoarece s-a întârziat prea mult și oamenii au așteptări uriașe. De asemenea, dorește introducerea gazului metan, care trece „pe la poartă”, adică spre Horodnic de Sus și Marginea, și există posibilitatea de introducere a acestei surse de încălzire extrem de așteptată de populație.
Oamenii au cerut, de asemenea, amenajarea intersecției cu DN Rădăuți-Putna, prin realizarea unui sens giratoriu. Acest lucru este realizabil, președintele Flutur spunând că, la solicitarea primarilor de la Horodnic de Sus și de la Marginea, luni a avut loc o întâlnire a Poliției Rutiere Suceava cu reprezentanții de la drumuri naționale și deja s-a dat acordul pentru sensul giratoriu din Marginea și pentru cel de la intersecția Horodnic de Sus cu drumul Marginea-Rădăuți. Același lucru trebuie să îl facă și Primăria de la Horodnic de Jos, deci se poate.
La Poieni Solca, candidatul liberal la primărie, Grigore Ilișoi, și-a prezentat în fața cetățenilor și a președintelui PNL Gheorghe Flutur oferta electorală.
La Poieni-Solca, urgent trebuie rezolvată problema apei, deoarece au canalizare, dar nu au apă potabilă. Au nevoie să se racordeze și ei la rețeaua de gaz metan a vecinilor, iar elevii din comună au nevoie de masă caldă.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …