Wednesday , June 23 2021

Flutur: „Este meritul sucevenilor pentru rata mică de infectare din județ, dar nu trebuie lăsată garda jos în lupta cu această boală”

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a invitat primarii din județul Suceava să participe la o ședință care se desfășoară in sistem videoconferință pentru a discuta despre campania de vaccinare împotriva noului coronavirus.

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a convocat respectiva ședință online cu primarii unităților administrativ-teritoriale din județul Suceava pentru a le solicita identificarea posibilităților de implicare în campania de vaccinare SARS-CoV-2. S-a subliniat importanța vaccinării în revenirea la normalitate. „Rata de infectare este una foarte mică în județul Suceava, aceasta ar putea fi una dintre explicațiile procentului scăzut al populației care s-a vaccinat. Este meritul sucevenilor pentru rata mică de infectare din județ, dar nu trebuie lăsată garda jos în lupta cu această boală”, a menționat Gheorghe Flutur.

La ședința online au fost prezenți dr. Dinu Sădean, director DSP Suceava, și managerul Spitalului Județean Suceava, dr. Alexandru Calancea. (D.P.)

Vezi si

Arhid. Vasile M. Demciuc: Pelerinajul de Sânzâiene din Suceava – expresie a unităţii de credinţă şi de neam

De câteva veacuri, Suceava este locul unde în luna iunie are loc un pelerinaj deosebit …