Friday , December 8 2023

Flutur: Domnule Stan, haideți la treabă! Haideți să ne implicam în modernizarea județului Suceava!

După ce, ieri, senatorul PSD de Suceava Ioan Stan a declarat că  județul Suceava este printre ultimele care încă mai are în lucru investiții obținute prin PNDL, în timp ce în restul țării acestea au fost terminate la timp, această situație reprezentând „imaginea reală a eficienței liberale în administrația publică județeană”, Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava, i-a transmis liderului social-democrat că se lucrează pe zeci de drumuri și că „județul este un șantier, se lucrează în toate domeniile, în toate localitățile”.

„Drumurile Coșna – Grădinița, Câmpulung Moldovenesc – Izvoarele Sucevei, Pojorâta- Rarău, Izvoarele Sucevei – șepit, Mănăstirea Humorului – Poiana Micului, Solonețul Nou – Pleșa, Berchișesti – Drăgoiești, Mălini – Slatina, Bogdănești – Râșca, Hârtop – Vulturești, Bălăceana – Humoreni, Siret – Mușenița, Frătăuți Vechi – Bilca, Stulpicani – Slătioara, Frasin – Ostra – Broșteni, drumurile din Botoșana, Rotopănești, Rădășeni, Frătăuții Noi și Rădăuți sunt doar câteva dintre drumurile modernizate în ultimul timp. Dacă la acestea mai adăugăm covoarele asfaltice turnate pe porțiuni importante de drumuri județene în alte peste 30 de localități, este evident volumul imens de lucrări de modernizare realizate de Consiliului Județean Suceava.

Domnule Stan, haideți să ne implicam în modernizarea județului Suceava, să scurtăm împreună termenul pentru podul de la Milișăuți, să aducem investiții pe drumurile naționale care nu arată bine, la Marginea, la Voitinel, la Palma, la Cacica, la Gălănești sau în multe alte locuri! Eu merg înainte, județul este un șantier, se lucrează în toate domeniile, în toate localitățile. Nu uitați că sunteți cu noi în Coaliția de Guvernare. Haideți la treabă!”, a declarat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur. (O.S.)

Vezi si

Scintigraf modern, în valoare de 450.000 de euro, la Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava

Laboratorul de Medicină Nucleară din cadrul Spitalului Clinic Județean Suceava (SCJU) a fost dotat cu …