Sunday , June 16 2024

Flutur cere urgentarea lucrărilor de modernizare a drumurilor naționale din județ, în special a celor care duc spre Ucraina

Am întocmit împreună un memorandum, în valoare de peste 120 milioane lei, care a fost aprobat de Guvern și presupunea modernizarea unor drumuri precum Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos, Marginea – Horodnic de Sus – Voitinel – Vicovu de Sus, Rădăuți – Dornești – Ratoș, Bălcăuți – Siret – vama Siret”, a  declarat, joi, președintele Consiliului Județean Suceava.
Conform acestuia, până în prezent s-a modernizat tronsonul de drum de la Vicovu de Sus, din orașul Siret, iar acum se modernizează 8,5 km de la Marginea – Horodnic de Sus – Voitinel.
Trebuie urgentat și tronsonul Gălănești – Vicovu de Jos, dar și tronsonul Rădăuți – Dornești – Ratoș. În prezent se lucrează, dar e nevoie de includerea de sensuri giratorii și semafoare în mai multe intersecții, la Vicovu de Jos, Vicovu de Sus, Marginea și Horodnic de Sus. Avem promisiunea CNAIR că săptămâna viitoare vor începe Rădăuți – Ratoș și în continuare vor răspunde la celelalte solicitări pe care le-am făcut. Este sezon estival, ziua de lucru este mare și firmele pot lucra zi lumină, inclusiv pe porțiunea de drum de la Solca la Marginea, care arată foarte rău. Fac aceste demersuri în fiecare an în calitate de președinte al CJ Suceava și de mai multe ori, dacă este nevoie, pentru că Suceava este un județ circulat de foarte multe mașini, un județ turistic, care are nevoie de promptitudine în repararea șoselelor”, a atras ateția Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Concurs al pompierilor din Serviciile voluntare sau private pentru Situații de Urgență din județul Suceava

Sâmbătă, 15 iunie, pe Stadionul „1 Mai”, din municipiul Suceava, s-a desfășurat etapa județeană a …

One comment

  1. Când auzim de începerea lucrărilor la centurile ocolitoare la Humor, Câmpulung si Dorna !!!, asta-i marea si esențiala intrebare. Când încep, nu bka, bla,bla cu studii d …etc.

error: