Monday , May 27 2024

Flutur cere rectificarea bugetului CNAIR pentru drumul până la vama Siret. Drumul național de la Rădăuți spre Vicov intră în reparații

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că încă un drum foarte circulat a intrat în reparații, DN 2H, pe tronsonul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos. De altfel, alături de DN 17A, acest drum va intra într-un program de ranforsare pe tronsoane care se intersectează cu centura municipiului Rădăuți.

Potrivit unei informări a CJ Suceava, recent a fost finalizată asfaltarea pe DN 2 (E 85) până la intrarea în orașul Siret. „Pentru continuarea asfaltării din Siret până în vamă am solicitat rectificare bugetului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). În județ se mai execută lucrări pe DN 17A, tronsonul de la Sadova spre Moldovița / Vatra Moldoviței, prin Pasul Trei Movile”, a precizat Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, pe DN 17 lucrările se vor intensifica spre toamnă, când traficul se mai reduce. Este vorba, printre altele, de lucrările la tronsonul Suceava – Gura Humorului. „Astfel, se poate spune despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că apreciază și acționează corect la problemele apărute la drumurile naționale din județ”, este de părere Gheorghe Flutur. (D.P.)

 

Vezi si

FOTO – Lucian Harșovschi, detalii despre cum va arăta Aquapark-ul Sucevei. “După 9 iunie, vom reuși să facem și mai multe lucruri bune pentru acest oraș pe care îl numim acasă”

Viceprimarul Lucian Harșovschi, candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Sucevei,  a oferit detalii despre cum va …