Friday , September 30 2022

Flutur cere rectificarea bugetului CNAIR pentru drumul până la vama Siret. Drumul național de la Rădăuți spre Vicov intră în reparații

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că încă un drum foarte circulat a intrat în reparații, DN 2H, pe tronsonul Rădăuți – Gălănești – Vicovu de Jos. De altfel, alături de DN 17A, acest drum va intra într-un program de ranforsare pe tronsoane care se intersectează cu centura municipiului Rădăuți.

Potrivit unei informări a CJ Suceava, recent a fost finalizată asfaltarea pe DN 2 (E 85) până la intrarea în orașul Siret. „Pentru continuarea asfaltării din Siret până în vamă am solicitat rectificare bugetului Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). În județ se mai execută lucrări pe DN 17A, tronsonul de la Sadova spre Moldovița / Vatra Moldoviței, prin Pasul Trei Movile”, a precizat Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, pe DN 17 lucrările se vor intensifica spre toamnă, când traficul se mai reduce. Este vorba, printre altele, de lucrările la tronsonul Suceava – Gura Humorului. „Astfel, se poate spune despre Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere că apreciază și acționează corect la problemele apărute la drumurile naționale din județ”, este de părere Gheorghe Flutur. (D.P.)

 

Vezi si

Iulius Mall Suceava te invită la TEDxAreni să pornești „În căutarea autenticității”, alături de Ancuța Bodnar, Dan Negru, Alex Nedea și alte persoane publice

Maratonul de inspirație TEDxAreni, în care speakerii vor vorbi despre autenticitate, despre ce înseamnă a …