Saturday , June 22 2024

Flutur: ”Broșteni va avea primar liberal și o dezvoltare pe măsură”

Luni, la Broșteni, în sala Casei de Cultură, aproape 300 de oameni au participat la lansarea candidaturii pentru un nou mandat a primarului liberal Alexandru Hurjui. Au participat președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, și deputatul liberal Angelica Fădor.
Primarul Alexandru Hurjui este foarte iubit de oamenii din Broșteni și foarte apreciat. Președintele Flutur a cerut locuitorilor din Broșteni să îl voteze pe primarul Hurjui pentru faptele sale, pentru proiectele făcute.
“Broșteniul s-a schimbat la față, are apă-canal, are drumuri bune, are școli modernizate. Chiar azi a semnat un proiect pentru modernizarea a 14 km de drumuri din oraș, prin Programul „Anghel Saligny”, iar viitoarele proiecte sunt legate de Broșteni la autostradă”, le-a spus oamenilor Gheorghe Flutur.
Acesta a vorbit despre Autostrada Unirii Iași – Târgu Mureș, de faptul că Broșteni este la 30 km de aceasta și a sugerat primarului să revizuiască PUZ-ul orașului, să caute locuri pentru investitori, cu prioritate pentru localnici, dar și locuri pentru zone de agrement.
Am văzut că Primăria are pregătite proiecte pentru amenajarea falezei Bistriței, pentru realizarea de locuri de panoramă pentru a pune în valoare peisajul, pentru modernizarea drumului pe Neagra Broșteniului spre Dârmoxa. Cel mai important factor este calitatea oamenilor și avem exemplu echipa de consilieri, mulți dintre ei oameni de afaceri, care reprezintă toate zonele orașului și categoriile sociale. Sunt optimist. Broșteni va avea primar liberal și o dezvoltare pe măsură”, a încheiat Flutur.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …