Flutur: „Asfaltând drumul Gemenea-Slătioara, ne propunem să punem în valoare obiectivul UNESCO „Codrul Secular Slătioara”. Vrem să deschidem și drumul Câmpulung Moldovenesc – Stulpicani”

reportersite
4/06/20 ora:2:01am

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a fost miercuri, 3 iunie, pe șantierele deschise la drumurile județene împreună cu primarul comunei Stulpicani, Vasile Zamcu.

„Aici se execută lucrări la acostamente și legăturile cu drumurile laterale care se realizează odată cu asfaltarea. Continuăm și lucrările de asfaltare a drumului județean Gemenea-Slătioara (un drum județean aflat pe raza comunei Stulpicani și care se intersectează cu drumul județean care face legătura de la Frasin la Broșteni – n.r.). Ne propunem să punem în valoare obiectivul UNESCO „Codrul Secular Slătioara” (prin asfaltarea drumului județean Gemenea-Slătioara – n.r.) și să deschidem în perioada următoare și drumul Câmpulung Moldovenesc – Stulpicani”, a declarat Gheorghe Flutur.

Totodată, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost în cursul zilei de miercuri, 3 iunie, pe șantierul pe drumul județean care leagă orașul Frasin de orașul Broșteni, pe tronsoanele care aparțin Consiliului Județean Suceava – potrivit legislației în vigoare, sectoarele de drum județean din intravilanul orașelor sunt în administrarea primăriilor respectivelor localități – și anume în zonele comunelor Stulpicani și Ostra. În toamnă, acolo s-a turnat un strat de asfalt și s-a aplicat plasă de geotextil pentru a face legătura între straturi, iar acum se toarnă al doilea strat de asfalt. „Am discutat cu primarul orașului Frasin, Marinel Bălan, și vor începe lucrări de asfaltare pe un proiect al primăriei orașului. Se lucrează deja la repararea podețelor și, în perioada următoare, se va turna asfalt pe porțiunea Frasin-Doroteia”, a declarat Gheorghe Flutur. Șeful administrației județene sucevene a precizat că sunt lucrări care îmbunătățesc starea drumului și fac mult mai ușoară legătura DN 17 de la Frasin, la Broșteni spre DN 17 B. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. ion 04/06/2020 la ora 11:19 -

    deschide si spre probota, .