Saturday , November 26 2022

Flutur anunta ca vineri s-a intors la munca, dupa ce rezultatele ultimelor două teste au fost negative

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a anuntat ca in cursul zilei de ieri a fost informat de DSP că rezultatele ultimelor două teste sunt negative și că isi poate relua activitatea zilnică.


“Așadar, începând din dimineața zilei de astăzi, vineri, 10 aprilie, m-am prezentat la muncă, prima întâlnire de lucru având-o la Spitalul Județean, unde am discutat cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, gen. (r) Ionel Oprea, cu managerul Spitalului, colonelul medic Daniel Derioiu, și cu prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.
Am dorit să aflu care sunt urgențele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județul Suceava, fiind la dispoziția lor 24 de ore din 24.
Adresez rugămintea sucevenilor să respecte măsurile stabilite de autorități pentru a putea stăvili cât mai repede această pandemie”, a transmis Gheorghe Flutur.

Reamintim ca Gh. Flutur a fost internat la Spitalu Judetean marti, 24 martie, fiind pozitiv la infectia cu coronavirus. (O.S.)

Vezi si

Uniunea Națională a Barourilor din România a donat trei ambulanțe noi, complet utilate, către instituții spitalicești din Ucraina

La 25 noiembrie 2022, la sediul spitalului din localitatea Ciudei, Ucraina, a avut loc predarea …

No comments

  1. Ti-ai facut spital pentru TINE si toate folcloristele tale si a acolitilor.
    Sa-ti fie rusine. Cine crezi ca se bucura ca ai revenit? Era poate mai bine daca stateai ……acasa. Mai e ceva de rezolvat?

  2. Impreuna cu acolitii sai a distrus judetul Suceava , nu a facut nimic doar minciuni si propaganda, in cursul timpului a pus in functii de conducere la institutii publice incompetenti tupeisti de ex. florareasa de la casa de pensii si multe altele ……..

  3. Și primul tot negativ a fost doar că l-am măsluit Xorescu, aia angajată epidemiolog la mai multe spitale și șefă la DSP. A stat asxuns în spital ca să scape de furia oamenilor. Din cauza nenorociților ăștia, Flutur, Râmbu și Zorescu am ajuns în halul ăsta.

  4. Poate ne spune si cum a fost in rezerva aia de LUX?
    Cat TUPEU. Mai bine sa se ia de mana cu IORDACHE!