Sunday , May 26 2024

Flutur anunță că au sosit microbuze școlare noi pentru elevii din Broșteni, Udești și Dolhasca

”Au fost înmânate cheile și documentele pentru microbuzul alocat orașului Broșteni. Prezent la întâlnirea cu ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, a fost primarul de Broșteni, Alexandru Hurjui, care a primit un microbuz școlar nou. De asemenea, au primit câte un microbuz Primăria comunei Udești și Primăria orașului Dolhasca”, a transmis CJ Suceava.
Reamintim că a fost aprobată achiziționarea de către CJ Suceava prin Ministerul Educației a 26 de microbuze, cu motoare electrice, pentru alte 26 de primării din județul Suceava.
În județul Suceava sunt în prezent 145 de microbuze școlare, fiind necesare în jur de 400. În acest sens, CJ Suveava pregătește o nouă aplicație, de data acesta printr-un program din fondul de mediu, care vizează achiziția a încă 20 de microbuze școlare pentru înnoirea parcului existent, dar și pentru dotarea unor școli care nu au în momentul de față aceste microbuze. (O.S.)

Vezi si

Candidații PNL pentru primăriile Vulturești, Dolhești, Horodniceni și Drăgoiești, lansați sâmbătă de Gheorghe Flutur și lideri liberali suceveni

Sâmbătă, Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a continuat maratonul de întâlniri cu alegătorii din județ, …