Florin Sinescu la ieșirea de la urne: „Este extrem de important ca un primar, un Consiliu Local, Consiliul Județean, președintele Consiliului Județean să se bucure de un vot cât se poate de masiv, astfel încât să aibă reprezentativitate”

reportersite
27 septembrie 2020, 12:55

Candidatul Pro România pentru funcția de primar al Sucevei, Florin Sinescu, a votat în dimineața zilei de duminică, la una din secțiile de votare de la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară din Suceava. Împreună cu el au fost soția și fiica sa, precum și mai mulți membri din staff-ul local și județean al Pro România Suceava.

„Este 27 septembrie, ziua în care alegem primarii, consilierii locali și județeni, președintele Consiliului Județean. Este un moment important pentru județul Suceava, pentru municipiul Suceava. Am venit la vot împreună cu echipa mea de consilieri pentru că este momentul schimbării. Schimbării la nivelul municipiului, la nivelul județului. În toată această perioadă de 30 de zile a campaniei electorale am fost prezenți în rândul sucevenilor, iar acest lucru se simte. Vreau să mulțumesc sucevenilor care au votat până la această oră și care vor vota până la ora 21:00. Este un act democratic care este extrem de important. Sunt luate toate măsurile pentru a fi asigurat votul în siguranță din punct de vedere epidemiologic. Și încă o dată, vreau să mulțumesc celor care vor veni la vot pentru că este extrem de important ca un primar, un Consiliu Local, Consiliul Județean, președintele Consiliului Județean să se bucure de un vot cât se poate de masiv, astfel încât să aibă reprezentativitate”, a declarat Florin Sinescu. (D.P.)