Flăcău din Bilca, lăsat 390 de zile fără permis și amendat cu 10.715 lei. Nu a oprit la semnalele poliției, a fost urmărit prin Suceava și conducea un hârb fără RCA și cu ITP expirat de 2 ani jumate

reportersite
24 octombrie 2020, 14:00

Vineri, 23 octombrie 2020, la ora 14:50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Suceava au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autovehicul marca IVECO, înmatriculat în Anglia, care se deplasa pe str. Grigore Alexandru Ghica din direcția Siret către Suceava.

politia, masina noua Obiectiv

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia pe străzile Gheorghe Doja, Jean Bart, Putna, Gheorghe Doja, Grigore Alexandru Ghica, DN2(Suceava-Siret) și Varianta Ocolitoare 2, până la km 9, unde s-a reușit blocarea și oprirea acestuia.

Conducătorul auto, R. C., de 20 de ani, din comuna Bilca, a fost imobilizat și încătușat după care a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul nu deține o poliță RCA valabilă, iar inspecția tehnică periodică era expirată din data de 20.03.2018.

De asemenea în timpul urmăririi conducătorul auto a încălcat mai multe reguli de circulație, motiv pentru care au fost încheiate 13 procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 10715 lei și s-a reținut permisul de conducere pentru 390 de zile.

Acum câteva zile, polițiștii suceveni au anunîat că au mai dat o sancțiune record. Atunci a fost vorba de o amendă de peste 20 de mii de lei și permisul suspendat până în 2024, pentru un tânăr din Siret care a fugit de polițiști și a comis 16 încălcări ale Codului rutier.

secretarasite