Tuesday , April 23 2024

Fiul fostului primar din Stroiesti a murit intr-un accident rutier

N Ioan Crainiciuc, `n v=rst\ de 39 de ani, a fost lovit de o ma[in\ condus\ de un [ofer beat, vineri seara, pe raza comunei Stroie[ti

Ioan Crainiciuc, fiul fostului primar al comunei Stroie[ti a fost accidentat mortal `n seara zilei de vineri, 3 decembrie `n jurul orei 21.00, `n timp ce se deplasa pe partea carosabil\ a drumului jude]ean 209D din interiorul comunei Stroie[ti.
La volanul autoturismului care i-a curmat via]a lui Ioan Crainiciuc, se afla D\nu] {tef\nescu, un cons\tean `n v=rst\ de 29 de ani. Acesta, dup\ ce a fost dat afar\ de la o societate de distribu]ie unde lucra ca agent de v=nz\ri, [i-a incercat norocul in Portugalia vreme de dou\ luni, de unde s-a `ntors cu o ma[in\ marca Volkswagen, `n care se [i afla la momentul accidentului.
Victima Ioan Crainiciuc, `n v=rst\ de 39 de ani, era lucr\tor la o societate de televiziune prin cablu din comuna Stroie[ti, era c\s\torit [i avea doi copii minori.
Poli]i[tii care au `ntreprins activit\]ile de cercetare la fa]a locului au specificat c\ D\nu] {tef\nescu a avut o concentra]ie de 0,99 mg/l alcool pur `n aerul expirat, dup\ testul cu aparatul etilotest [i a fost condus la Spitalul Jude]ean unde i-au fost recoltate probe biologice de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, martorii accidentului sus]in c\ [i Ioan Crainiciuc era `n stare de ebrietate `n momentul accidentului.
Acesta era fiul lui {tefan Crainiciuc, fostul edil [ef al comunei Stroie[ti timp de dou\ mandate `n perioada 2000 – 2008, acesta devenind celebru prin faptul c\ a `ncercat de peste 25 de ori s\ treac\ examenul de conducere, f\r\ succes `ns\. ~n acest moment, {tefan Crainiciuc este consilier local `n comuna Stroie[ti. (Cezar P|UN)

Vezi si

Angelica Fădor: ”Festivalul Național al Ouălor Încondeiate de la Ciocănești – un eveniment de înaltă ținută”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a fost prezent, duminică, la Festivalul Național al Ouălor …