Tuesday , July 5 2022

Firuța Bosancu este noul director general interimar al DSP Suceava

Ea ocupă funcția de director economic de mai mulți ani, în cadrul Direcției de Sănătate Publică. ”Este o soluție de moment pentru că trebuia deblocată situația, sunt multe plăți care trebuie făcute”, a explicat prefectul Alexandru Moldovan

 Conducerea Ministerului Sănătății a emis astăzi un ordin de numire a actualului director economic din cadrul Direcției de Sănătate Publică Suceava, economista Firuța Bosancu, pe postul de director general interimar, pentru o perioadă determinată. ”Trebuia găsită o soluție pentru moment pentru a deboca situația. Sunt multe plăți care trebuie făcute către agenți economici din județ. Așteptăm în continuare ca Ministerul Sănătății să găsească o soluție pentru conducerea DSP, iar doamna Bosancu să revină pe postul de director economic”, a explicat prefectul Alexandru Moldovan.

DSP Suceava a rămas fără conducere de mai bine de o săptămână, în condițiile în care la Suceava a fost declarat cel mai mare focar de Covid-19 din țară. Ministrul Sănătății a demis-o pe Manuela Trifan, iar în locul acesteia a fost numit un medic stomatolog din Vrancea, Cătălin Graur, care a refuzat să se prezinte la post și a intrat în concediu medical. (Cristina RUȘTI)

Vezi si

Caniculă și furtuni. Noi alerte meteo COD GALBEN care vizează județul Suceava

Administrația Națională de Meteorologie a emis marți 3 atenționări Cod galben: de caniculă în cea …

No comments

  1. E soția lui Bosanci care era la PSD?