Sunday , October 2 2022

Firmă de dezmembrări auto, amendată cu 40.000 lei de Garda de Mediu Suceava pentru că funcționa fără acte de reglementare

Garda de Mediu Suceava a efectuat o acțiune, în data de 10 august a.c., la solicitarea Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, fiind vizată o firmă de dezmembrări auto.

Comisarii de mediu, împreună cu specialiști din cadrul IPJ Suceava – SICE, au controlat operatorul economic și au constatat că acesta desfășura activități de dezmembrări autovehicule fără a deține acte în acest sens.

”În cauză, s-a aplicat o sancțiune contravențională cu amendă, în cuantum de 40.000 lei,  pentru desfășurarea de activități de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz fără a solicita și obține actele necesare de reglementare (autorizație de mediu, Autorizație tehnică emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii – Registrul Auto Roman și Aviz de funcționare emis de Inspectoratul de Poliție), precum și o sanctiune complementară, de suspendarea activității de dezmembrare auto până la obținerea actelor de reglementare, conf. OG 2/2001”, a transmis Garda de Mediu Suceava. (O. N.)

 

Vezi si

Pasagerii cursei spre Luton au început să leșine după ce au fost închiși într-un avion fără aer condiționat, rămas blocat pe pista aeroportului din Suceava

Momente incredibile, sâmbătă, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, după ce pasagerii au început …