Friday , February 3 2023

Fiind în stare de ebrietate, un bărbat a alunecat pe scările unui bar și a murit

ambulanta

 

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Brodina, a murit după ce, fiind în stare de ebrietate, a alunecat pe scările unui restaurant.

Astfel, marți după-amiază, în jurul orelor 15.00, bărbatul s-a deplasat la un restaurant din localitate iar din declarațiile celor prezenți în local, a reieșit că bărbatul în vârstă de 52 de ani era deja sub influența băuturilor alcoolice. In jurul orelor 16.00, când a vrut să părăsească restaurantul, bărbatul a alunecat pe scările care asigurau accesul la etajul clădirii. In urma căzăturii, acesta a rămas inconștient iar gestionara localului a sunat la 112 solicitând intervenția unui echipaj medical și a anunțat și familia acestuia.

Rudele bărbatului au venit imediat la fața locului și l-au urcat într-un autoturism pentru a-l transporta la Spitalul Municipal Rădăuți. Pe raza orașului Vicovu de Sus s-au întâlnit cu echipajul ambulanței, care l-a preluat pe bărbat, dar în ciuda repetatelor manevre de resuscitare nu a mai putut face nimic pentru acesta. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Rădăuți.

Oamenii legii au deschis o anchetă și așteaptă rezultatele necropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului. (C.R.)

Vezi si

Ministrul Mediului: ”Vom porni programul «Rabla local» în luna martie”. La Suceava, anul trecut, Primăria estima aproximativ 2.500 de beneficiari

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a declarat joi, la Bistriţa, că programul “Rabla …