Wednesday , May 18 2022

Fetiță de doar 3 săptămâni, găsită moartă în pat de către mama sa

Duminică  dimineață, la ora 07.09,  polițiștii din Bălcăuți au fost sesizați prin 112, de către un medic din cadrul SMURD Suceava, despre faptul că un nou-născut din Grănicești a fost găsit decedat pe pat în locuință de către mama sa.

Femeia le-a povestit polițiștilor că  în dimineața respectivă, în jurul orei 03.30 s-a trezit și a alăptat fetița în vârstă de 3 săptămâni, după care a adormit-o.

Când s-a trezit din nou, în jurul orei 05.40 a constatat faptul că bebelușul nu mai respiră, moment în care a solicitat prin SNUAU 112 intervenția unui echipaj de ambulanță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, iar în urma manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul nou-născutului, stabilindu-se diagnosticul preliminar ca fiind asfixie mecanică prin aspirație de lapte matern.

În vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, s-a dispus  efectuarea necropsiei cadavrului care a fost depus  la morga Spitalului Județean Suceava. (O.S.)

Vezi si

Pagube de aproximativ 400.000 de euro în urma uriașului incendiu de la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei

Polițiștii au continuat cercetările privind incendiul de luni de la o societate de prelucrarea lemnului …