Thursday , June 13 2024

Festivalul de blues va avea loc pe platoul Cetății de Scaun în perioada 5 – 6 iulie

Cea de-a XV – a ediție a „Suceava Blues Festival” va avea loc în perioada 5 – 6 iulie, la Platoul Cetății de Scaun a Sucevei. Festivalul se desfășoară în baza unui parteneriat încheiat între Asociația „Pentru Suceava” și Primăria municipiului Suceava ca va fi supus aprobării în ședința Consiliului Local de vineri, 31 mai.

Suceava Blues Festival nu este un simplu festival de muzică, ci o întreagă experiență reinventată cu fiecare ediție și care contribuie la construirea unei imagini pozitive a orașului, a Bucovinei, dar și a României”, se spune în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre aflat la punctul 4 pe ordinea de zi a ședinței, proiect care a fost inițiat de primarul Ion Lungu. Municipalitatea suceveană va contribui la acest festival cu suma de 70.000 de lei.

secretarasite

Scopuł proiectului îl reprezintă promovarea actului artistic de calitate, a muzicii și valorilor interpretative autentice menite să creeze o punte spirituală între generații”, se arată în sursa citată. (D.P.)

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …