Wednesday , July 6 2022

Femeie ucisă în urma unui accident stupid petrecut la Vatra Dornei

Joi, 17 martie, în jurul orei 18.45, M. Mihai  a condus o autoutilitară marca Volkswagen pe strada Mălinilor din Vatra Dornei, având ca pasager pe P. Florin, care nu posedă permis de conducere. Șoferul a oprit mașina  pe zona parcării publice din zonă, după care a mers și a adus-o din pe bunica sa, M. Verona, pentru a-l însoți la domiciliul său.

După ce s-a urcat din nou la volanul autoutilitarei, șoferul a constatat că aceasta nu pornește. Acesta i-a spus pasagerului că o să coboare să verifice electromotorul și la comanda sa să pună contactul. Șoferul a coborât, a ridicat capota autoutilitarei, moment în care au coborât atât bunica sa, cât și P. Florin, bunica acestuia poziționându-se în fața mașinii și în spatele șoferului, iar pasagerul urcând pe scaunul șoferului pentru a aștepta comanda. În timp ce șoferul lovea electromotorul cu o șurubelniță i-a spus lui P. Florin să pună contactul, moment în care acesta a învârtit cheia complet, a pornit motorul și autovehiculul și-a început deplasarea în față, lovind-o pe M. Verona.

Femeia a fost lovită puternic de mașină, echipajul medical sosit la faţa locului declarând decesul acesteia.

Atât  șoferul, cât și pasagerul care a pornit mașina au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au  întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)

Vezi si

 12 percheziții și 7 bărbați reținuți pentru furturi din locuințe și firme din zona Rădăuți. Prejudiciu de peste 150.000 de euro și 150.000 lei și peste 1,5 tone motorină (FOTO)

În perioada aprilie – iunie 2022, cei 10 bărbați care au organizat gruparea sau au …