Friday , October 7 2022

Femeie strivită între propria mașină și un perete al casei

Marti dimineață, Poliția Orașului Siret a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza satului Românești, comuna Grănicești, o femeie a fost lovită de mașină, fiind găsită în casă, inconștientă.

Polițiștii deplasați la fața locului au aflat că, în jurul orelor 08:40, M. Mariana, de 34 ani, a ieșit din casă și a pornit motorul autoturismului marca VW Passat care era parcat în curtea locuinței. Aceasta a pornit instalația de dezaburire, după care a coborât din autoturism și s-a deplasat în spatele acestuia.

Întrucât curtea este în pantă, la scurt timp autoturismul s-a pus în mișcare, nefiind asigurat corespunzător și a surprins-o pe susnumită între haion și o anexă a locuinței, fiind imobilizată. Un vecin a auzit strigătele acesteia, a intrat în curte și a mutat mașina, după care a ajutat-o să intre în casă.

În urma impactului M. Mariana a suferit leziuni, motiv pentru care a fost preluată de ambulanță fiind diagnosticată preliminar cu: suspiciune fractură bazin și hemoragie internă, după care a fost transportată  la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații suplimentare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

 

Vezi si

Dezbatere publică privind traseul centurii Gura Humorului

Centura orașului Gura Humorului va face parte din Autostrada Nordului, dar traseul stabilit de firmele …