Wednesday , October 5 2022

Femeie rănită ușor în urma unei tamponări în lanț, la Şcheia

În a doua zi de Crăciun, în jurul orei 19.00, un șofer băut a provocat o tamponare în lanț în afara localității Şcheia, soldată cu rănirea ușoară a unei femei. Petru U., de 63 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea autoturismul marca VW Touareg pe D.N. 17, în afa­ra localității Şcheia, din cauza nepăstrării distanței în mers a intrat în coliziune cu autoturismul marca Skoda Octavia care circula în fața sa, condus de Constantin Daniel G., de 48 ani, din orașul Bucecea, județul Boto­șani. În urma impactului, autotu­rismul marca Skoda Octavia a fost proiectat într-un Audi care circula în fața sa, condus de Adrian B., de 25 de ani, din municipiul Suceava. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a Elenei Cristina D., de 46 ani, din orașul Bucecea, județul Bo­to­șani, pasageră în Skoda.

Petru U. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expi­rat și i s-au recoltat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, ceilalți doi conducători  auto au fost tes­tați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sânge în ­ve­derea stabilirii alcoolemiei.

În cauză polițiștii au în­­­tocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din cul­pă” și „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”. (O.S.)

 

Vezi si

TIR din Suceava, încărcat cu 24 de tone de vechituri și gunoaie din Suedia, oprit la intrarea în țară

Marți, 04 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, …