Monday , September 26 2022

Femeie rănită, după ce o șoferiță a depășit o coloană de mașini pe linia continuă

Duminică seara, în jurul orei 22.40, A. Ionela, de 20 ani, a condus un autoturism Ford pe DN29, pe raza orașului Salcea, având direcția de deplasare dinspre Suceava spre Botoșani. Ajungând la  intersecția cu str. Aeroportului din localitate a efectuat neregulamentar manevra de depășire a unei coloane de autovehicule, în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu care separă sensurile de circulație și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism marca Jeep condus de C. Floarea, de 40 ani, pe aceeași direcție de deplasare și care efectua virajul stânga în intersecția respectivă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei C. Floarea, care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde a primit îngrijiri medicale și i s-a stabilit diagnosticul ”contuzionat ușor prin accident rutier”.

Şoferițele au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatatele fiind 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru ambele.

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …