Monday , October 3 2022

Femeie omorata in bataie in noaptea de Revelion

N Lilioara Hu]anu, de 43 de ani, a fost g\sit\ moart\ `n cas\ de fiul ei, `n ziua de Anul Nou n anchetatorii au constatat c\ femeia a fost efectiv ucis\ `n b\taie n `n scurt timp, s-a aflat [i cine este criminalul – concubinul acesteia, Dumitru Bichiu, de 43 de ani, din localitatea vecin\, Zvori[tea

O femeie de 43 de ani din comuna H=n]e[ti a fost g\sit\ moart\ `n cas\ `n ziua de Anul Nou, de c\tre fiul ei.
S=mb\t\, `n jurul orei 14.30, Ciprian C. de 20 ani,  din comuna Hân]e[ti, a sesizat Poli]ia c\ în jurul orei 14.00, la întoarcerea sa acas\, într-o camer\ a locuin]ei a g\sit-o decedat\ pe mama sa Lilioara Hu]anu, de 43 ani. Femeia prezenta mai multe leziuni de violen]\. Ieri  a fost efectuat\ necropsia corpului ne`nsufle]it, concluzionându-se c\  moartea victimei a fost violent\. Ea s-a datorat unui stop respirator prin pneumotorax traumatic produs în cadrul unui traumatism craniofacial, toracic, abdominal [i membre. Politraumatismul const\ în trei pl\gi contuze superficiale epicraniene, multiple echimoze faciale, toracice anterior, fesiere [i [old stânga, ambele mâini dorsal, unele prezentând excoria]ii diseminate, fractur\ oase proprii ale nasului [i fractur\ falang\ I deget IV mâna stâng\, fracturi costale bilaterale cu deplasare [i în]epare lob inferior pulmonar stânga, infiltrate epicraniene, fisuri (rupturi) minime ficat cu hemoperitoneu minor, infiltrate hematice stomac, splin\, mezenter colon transvers. Aceste leziuni au putut fi produse prin loviri active, repetate cu pumnii, cu picioarele dar [i corpuri contondente – cel mai probabil [i cu un corp alungit, profil rotund cu asperit\]i, dar [i prin comprimare brusc\ sub greutatea agresorului. Fracturile costale stânga cu deplasare, produse sub greutatea agresorului, ce au putut leza pulmonul stâng cu produs pneumotorax bilateral au leg\tur\ direct\ de cauzalitate cu decesul.
În urma cercet\rilor efectuate de poli]i[ti sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lâng\ Tribunalul Suceava a fost identificat suspectul de comiterea oribilei faptei ca fiind Dumitru Bichiu de 43 ani din comuna Zvorî[tea, concubinul victimei, care în  noaptea dintre ani, pe fondul consumului de b\uturi alcoolice, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii, picioarele [i corpuri contondente care au provocat leziuni ce au determinat decesul.
Fa]\ de suspect, Parchetul de pe lâng\ Tribunalul Suceava a dispus re]inerea pe o durat\ de 24 ore, pentru comiterea infrac]iunii de omor, urmând ca ast\zi s\ fie prezentat în fa]a instan]ei cu propunere de arestare preventiv\. Dumitru Bichiu a fost introdus în Centrul de Re]inere [i Arest Preventiv al IPJ Suceava. (N.R.)

Vezi si

USV va marca deschiderea anului universitar 2022-2023 cu un concert susținut de DJ Grim Ex

Luni, 3 octombrie 2022, de la ora 19:00, pe esplanada din fața corpului A al …