Wednesday , June 7 2023

Femeie din Zvoriștea, băgată în arest după ce a furat 4.700 de lei din casa unui bătrân de 91 de ani

Luni, polițiștii din Milișăuți au fost sesizați  despre faptul că din interiorul unei locuinței ce aparține unui bătrân din localitate a fost furată o sumă de bani  de către o femeie, despre care se cunoaște doar că ”este înaltă”.

Polițiștii au format două echipaje în vederea identificării autoarei, iar pe DN2K, la ieșirea din  Milișăuți spre Iaslovăț, a fost observată o femeie care făcea semn vehiculelor ce treceau pentru a fi luată la ocazie. Având un comportament ce ridica suspiciuni, femeia a fost legitimată, fiind vorba de C. Maria, de 42 ani domiciliată în  Zvoriștea. Fiind întrebată ce are asupra sa, aceasta a scos din pantaloni, mai multe bunuri printre care și mai multe bancnote, despre care nu a putut să ofere informații privind proveniența.

C. Maria a fost dusă la sediul Poliției Milișăuți, unde, imediat a ajuns și peroana vătămată de 91 ani care a recunoscut-o ca fiind cea care i-a pătruns în locuință și i-a furat banii.

Femeia a recunoscut că într-adevăr a luat bunuri din interiorul locuinței, fără a cunoaște despre ce sumă este vorba. În urma controlului corporal efectuat asupra acesteia, au fost găsite mai multe bancnote, în valoare totală de 4.709 lei, precum și  un card de sănătate, o carte de identitate și 2 cupoane de pensie. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, fiind acuzată de săvârșirea  de „furt calificat”.

Vezi si

Ambulanța Suceava nu are furnizori de piese pentru Mercedesurile din dotare. 35 din 59 de utilitare au peste 10 ani de funcționare

Parcul auto al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava este cât se poate de divers, cu …