Sunday , January 29 2023

Femeie din Şaru Dornei, găsită înecată în canalul de aducțiune de la microhidrocentrala din comună

Polițiștii din cadrul Secției 15 Poliție Ru­rală Vatra Dornei au fost sesizați dumi­nică, 1 decembrie, prin 112 că o o femeie s-a înecat în canalul de aducțiune al centralei de mică putere din comuna Şaru Dornei.  Benone C., angajat la CHEMP Plai-Monah, în timp ce efectua verificarea grăta­relor la bazinul de la canalul de aducțiune a apei la microhidrocentrală a observat cadavrul unei femei între pilele digului, motiv pentru care a apelat serviciul 112. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei sosiți la fața locului au scos din apă cadavrul.  Cu ocazia cercetării locului faptei și examinării sumare a cadavrului s-a constatat că acesta este al Elena C., de 56 de ani, din comuna Şaru Dornei, persoană cunoscută cu afecțiuni psihice.  Cadavrul, care nu prezenta urme de leziuni, a fost transportat la morga Spitalului Municipal Vatra Dornei.

Polițiștii au întocmit în acest caz dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de“ucidere din culpă” (moarte suspectă), iar cercetările vor fi continuate de Postul de Poliție Şaru Dornei. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …