Tuesday , January 31 2023

Femeie din Putna, prinsă în toiul zilei beată cui la volan

Vineri, 9 decembrie, în jurul orelor 14.20, polițiștii  au oprit pentru control un autoturism  Ford Focus, condus pe Drumul comunal ”Putna”, pe raza comunei Putna, de catre M.M., domiciliată in comuna Putna, posesoare a permisului de conducere valabil pentru categoriile” AM, B1, B”.

politia, masina noua Obiectiv

Cu ocazia verificarilor efectuate, intrucât emana halena alcoolică, conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …