Wednesday , November 30 2022

Femeie din Campulung, ameninţată de hoţii pe care i-a găsit în casă

politie

O femeie din municipiul Câmpulung Moldovenesc a găsit in locuinta sa, sambata seara, cand s-a intors acasa, doi hoţi care i-au furat bani şi bijuterii. Aceştia au ameninţat-o pentru a putea părăsi locuinţa.
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc au fost sesizaţi, sâmbătă seară, de o femeie în vârstă de 58 de ani, care a anunţat că atunci când a revenit acasă din oraş a surprins doi indivizi necunoscuţi în locuinţă, care i-au furat bani şi bijuterii, scrie Mediafax.
O echipă operativă din cadrul IPJ Suceava, deplasată la faţa locului a stabilit că hoţii au furat mai multe sume de bani aflate în casă şi bijuterii, prejudiciul urmând a fi stabilit de femeie ulterior.
În momentul în care au fost surprinşi au speriat-o pe femeie, ameninţând-o, astfel încât să poată părăsi locuinţa. Femeia nu a fost lovită de cei doi, precizează sursa citată.
Poliţia a deschis un dosar penal pentru tâlhărie şi face cercetări pentru identificarea celor doi hoţi.

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …