Sunday , October 2 2022

Femeie de 82 de ani din Broșteni, găsită moartă după ce a fost violată de un individ de 37 de ani

Blestemăția s-a petrecut joi noaptea, când bărbatul, băut, a intrat peste bătrână în casă, știind că aceasta locuiește singură, a imobilizat-o și a violat-o. Autopsia a arătat că moartea femeii a fost violentă, datorată asfixiei mecanice și comprimării toracice. Individul a fost arestat pentru 30 de zile.

Polițiștii au continuat cercetările referitoare la moartea în împrejurări suspecte a  unei femei de 82 de ani, B. Vârvara, găsită decedată în locuința acesteia din satul sat Cotârgași – orașul Broșteni.

În urma activităților investigativ-opertive și de cercetare penală complexe efectuate a fost identificat Mandric Constantin, cu vârsta de 37 de ani, necăsătorit, din localitate și  s-a stabilit că în seara zilei de 04 august 2022, cu aproximație orele 22.00,  după ce a consumat băuturi alcoolice la un local din apropiere, bărbatul a mers la locuința bătrânei, știind că aceasta locuiește singură, cu intenția de a întreține raporturi sexuale.

Individul a pătruns în casă și susține că a tras-o pe victimă de pe pat și a întreținut raporturi sexuale normale cu aceasta, împotriva voinței acesteia care a ripostat și a încercat să scape, provocându-i leziuni faciale prin zgâriere. Datorită opoziției victimei la raportul sexual, afirmă că i-a imobilizat ambele brațe prin comprimarea pe piept. Ulterior, autorul a părăsit locuința, susținând că bătrâna încerca să se ridice de pe sol și nu a agresat-o în mod vădit violent.

În cursul zilei de 06 august 2022, s-a efectuat autopsia medico-legală a cadavrului victimei, stabilindu-se provizoriu că moartea  a fost violentă, datorată asfixiei mecanice și comprimarea toracică.

Audiat, cu respectarea garanțiilor procesuale, bărbatul a recunoscut săvârșirea faptei. Față de Mandric Constantin s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind emis mandat de arestare pentru 30 de zile. Urmărirea penală este efectuată în continuare de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu.

Vezi si

Foresta s-a desprins în fruntea clasamentului după victoria cu CSM Bacău. Șomuz s-a impus în derbyul de la Rădăuți

Foresta s-a desprins la cinci puncte în fruntea clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, …