Monday , September 26 2022

Femeie de 75 de ani, accidentata in curtea Spitalului Judetean

Joi sear\, `n jurul orei 19.00, personalul de serviciu de la Poli]ia municipiului Suceava a fost sesizat de Spitalul Jude]ean de Urgen]\ Suceava, c\ la sec]ia UPU a fost adus\ o persoan\ de sex feminin care a fost accidentat\ de un autovehicul `n curtea spitalului.
Din cercet\rile efectuate de poli]ie s-a stabilit c\ la aceea[i dat\, `n jurul orei 18.00, Ilie Aconstantinesei, de 34 ani, din municipiul Boto[ani, `n timp ce conducea autoutilitara marca VW Transporter `n curtea Spitalului Jude]ean Suceava, a ag\]at cu o scar\ metalic\ montat\ pe caroseria autovehiculului o grind\ de sus]inere a pasajului acoperit din laterala spitalului. ~n acel moment scara s-a desprins de pe caroserie [i a c\zut, lovind-o pe Valentina B. de 75 ani, din localitate, care se deplasa pe jos prin pasaj.
Din accident a rezultat v\t\marea corporal\ a Valentinei B. care a fost transportat\ la sec]ia UPU cu ambulan]a, iar `n urma investiga]iilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism gamb\ dreapta cu plag\ contuz\, avulsie tegumentar\”, necesit=nd pentru vindecare 7-8 zile. Conduc\torul auto [i victima au fost testa]i cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ `n ambele cazuri, dup\ care li s-au recoltat probe biologice de s=nge `n vederea stabilirii alcoolemiei.

Vezi si

DSP a primit 31.100 de doze de vaccin antigripal

Medicii de familie din județ se pot prezenta la sediul Direcției de Sănătate Publică pentru …