Wednesday , February 8 2023

Femeie de 66 de ani, lovită de o maşină pe o trecere de pietoni din George Enescu

Vineri, în jurul orei 11.10, pe bld. George Enescu, din Suceava, S. Florin, de 46 ani, localnic, în timp ce se conducea autoturismul marca Fiat Panda  a surprins și accidentat pe B. Elena, de 66 ani, localnică, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni din zona magazinului „Aura”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

Ion Lungu: Lucrăm contracronometru pentru a putea finaliza creșa mare din Burdujeni la începutul lunii septembrie

Din cauza diferenței mari de nivel, deocamdată se impune ridicarea unui zid de sprijin de …

One comment

  1. Nu stiu care au fost imprejurările evenimentului,dar acolo la Aura TOATE BABELE NESIMȚITE DE 60 DE ANI,UNELE CU COPII DE MANA TREC REPEDE FĂRĂ SĂ SE ASIGURE,sunt foarte grabite pensionarele dracului și jigodii de la țară care degeaba au stat 40 de ani în oraș.Unele și cu căruț ies repede în stradă fără să se asigure.