Friday , September 30 2022

Femeie de 59 de ani, mare consumatoare de alcool, gasita moarta în  zona Mănăstirii Zamca

Pe data de 8 februarie 2019, ora 00:15, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct cu privire la faptul că a fost găsită o persoană decedată în  zona Mănăstirii Zamca Suceava. A fost identificată persoana decedată ca fiind P. Maria de 59 ani, din Ilișești. Femeia era  cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice, fiind internată de mai multe ori la Secția de Psihiatrie Burdujeni și la Spitalul Județean Suceava, colecta alimente și diverse obiecte de la pubele de gunoi.

Cu ocazia cercetării locului faptei cadavrul a fost identificat în poziția decubit dorsal, membrele inferioare fiind în partea de sus fără obiecte de îmbrăcăminte și prezentând pete de culoare brun-roșcat în zona nasului. În zona cadavrului au fost descoperite mai multe obiecte de îmbrăcăminte răvășite, precum și două recipiente de plastic goale, cu inscripția ”alcool sanitar”.

Cadavrul la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, cercetările fiind continuate de către BIC Suceava.

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …