Femeie de 51 de ani băgată în arest după ce a fost prinsă cu aproape 1.000 de pachete cu țigări de contrabandă în Piața Burdujeni

10 iulie 2020, 15:14

Joi, 9 iulie,  lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat în  Piața Agroalimentara Burdujeni, pe numita P. M., de 51 de ani, din Suceava, iar când s-a efectuat controlul economic au fost identificate 937 pachete de țigarete de proveniență extracomunitară (18.740 bucăți țigarete).

Fiind intrebata cu privire la cantitatea de tigarete identificata P. M. a avut o atitudine ezitantă, devenind necooperantă și nedorind să ofere alte detalii cu privire la proveniența țigaretelor.

Întreaga cantitate de țigarete au fost indisponibilizate, iar față de Polocoșer Maria s-a dispus măsura reținerii pt. 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentată unității de parchet competente cu propunere procedurală.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.