Wednesday , February 8 2023

Femeie de 40 de ani din Milișăuți, încătușată după ce a devenit agresivă față de polițiștii care au prins-o la volan beată și fără permis

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01:09,  polițiștii  au obținut o informație despre faptul că o persoană conduce sub influenţa băuturilor alcoolice un autoturism pe drumurile publice de pe raza localităţii Milişăuţi.

În jurul orei 01:20, polițiștii au observat  pe DN 2H  – Milişăuţi, un autoturism Audi. A fost oprit, iar la volan se afla  D. Elena, care, la solicitarea documentelor, a declarat că nu deţine asupra sa actul de identitate şi nici permisul de conducere, înmând  doar documentele autoturismului.

Făcând verificări  în bazele de date ale Poliţiei Române polițiștii au stabilit că D.Elena, de 40 ani, domiciliată în oraşul Milişăuţi, nu figurează ca fiind posesoare de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule..

Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să fie testată cu aparatul etilotest, refuzând acest lucru. În continuare i s-a adus la cunoştinţă faptul că urmează să fie condusă la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru a i se recolta probe biologice. În acel moment, numita D. Elena a manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care s-a procedat la   încătuşarea acesteia şi la conducerea la unitatea medicală susmenţionată unde i-au fost recoltate 2 probe biologice la interval de o oră.

Femeia s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere”  şi „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

 

 

Vezi si

4 percheziții la Suceava și Liteni. Un cimitir de mașini a eliberat certificate false de distrugere pentru autoturisme din care erau apoi vândute piese și părți din caroserie

Miercuri dimineaţă, patru echipe formate din 8 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii …