Sunday , September 19 2021

Femeie de 40 ani, având dimensiunile unui copil, bătută, pusă într-un sac și abandonată în scara unui bloc de mama și fratele ei

Inițial, polițiștii au fost anunțați că a fost găsită o minoră într-un sac, pentru ca apoi să se descopere că este vorba de o femeie de 40 de ani, cu grave probleme fizice și psihice. Cei care au bătut-o, au strâns-o de gât și au pus-o într-un sac pe casa scării blocului unde locuiesc sunt chiar mama și fratele ei, ambii având la rândul lor probleme psihice. Dusă de urgență la Spital, femeia a intrat în comă, medicii depunând eforturi imense pentru a o stabiliza 

Luni, in jurul orei 13.00 Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca o minoră ar fi fost identificată pe casa scarii unui bloc intr-un sac din plastic.

Persoana a fost găsita de echipajul de poliție prezentând semne vitale dar în stare de semiconștiență, fiind solicitat echipaj de ambulanță și fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale de specialitate. La unitatea medicala persoana în cauză și-a revenit cât de cât, dar ulterior starea ei s-a agravat din nou.

Polițiștii au stabilit ca victima nu era minoră, ci o femeie de 40 de ani, cu grave probleme psihice și de dezvoltare fizică, prezentând fizionomia unui minor. Aceasta locuiește intr-un apartament din cartierul Burdujeni împreună cu mama și fratele său de 37 de ani, ambii cu grave probleme psihice. Pe acest fond cei doi (mamă și fiul) ar fi agresat victima, ar fi pus-o intr-un sac si ar fi abandonat-o in scara blocului in care locuiesc.
La fața locului a fost deplasată echipă operativă complexă din cadrul SIC si laboratorul criminalistic mobil pentru efectuarea cercetărilor și stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului. De asemenea, a fost informată și DGASPC și unitatea medicală de specialitate pentru preluarea celor doua persoane agresoare.
S-a intocmit dosar penal, urmând sa fie stabilita cu exactitate încadrarea juridica a faptelor în funcție de rezultatul verificărilor.

Aseară, medicii urgentiști depuneau eforturi imense pentru a o salva pe femeia de 40 de ani. Se pare că starea acesteia s-a înrăutățit brusc, medicii din Unitatea de Primire Urgențe declarând că pacienta prezintă urme de ștrangulare și probabil a stat o perioadă mai lungă de timp, fără oxigen.  ”Pacienta este în comă, în Unitatea de Primire Urgențe. Se depun eforturi pentru stabilizarea acesteia”, a menționat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Sptalului Județean Suceava. (O.S.)

Vezi si

Ministrul de Interne: Incidentul de la Suceava, de neînţeles; cei care exploatau masa lemnoasă acolo o făceau legal

Ministrul de Interne, Lucian Bode, apreciază că incidentul de la Suceava, unde doi jurnalişti şi …