Friday , December 2 2022

Femeie de 35 de ani, fără permis, prinsă la volan după o scurtă urmărire prin  Rădăuți  

Vineri seara, la orele 22.30, echipajul din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică, în timp executa activități pe linie de poliție rutieră pe str. Mihai Bodnar, a observat un autoturism marca Audi care se deplasa din direcția str. 1 Mai către str. Nicolae Bălcescu. La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului în cauză a virat brusc dreapta pe str. Dobrogeanu Gherea, iar ulterior dreapta pe str. Dimitrie Dan, unde a fost oprit folosindu-se semnalele luminoase și acustice ale autospecialei de poliție.

În interiorul autoturismului, în calitate de conducător auto a fost identificată numita B. Mariana, de 37 ani, localnică, iar ca pasager a fost identificat numitul B. Mircea. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constat faptul că  numita Boghian Mariana nu figurează ca posesoare de permis de conducere.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. De asemenea, cei doi au fost sancționați contravențional conform Lg 55/20, întrucât au circulat în intervalul orar 22.00-05.00 neavând un motiv întemeiat.

Vezi si

Ucraina vrea să deschidă în decembrie un punct de control vamal care trebuia finalizat în 2015

Cozile de la punctul de trecere al frontierei Siret – Porubnea continuă să rămână mari, …