Sunday , October 24 2021

Femeie de 35 de ani, fără permis, prinsă la volan după o scurtă urmărire prin  Rădăuți  

Vineri seara, la orele 22.30, echipajul din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Biroul de Ordine Publică, în timp executa activități pe linie de poliție rutieră pe str. Mihai Bodnar, a observat un autoturism marca Audi care se deplasa din direcția str. 1 Mai către str. Nicolae Bălcescu. La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului în cauză a virat brusc dreapta pe str. Dobrogeanu Gherea, iar ulterior dreapta pe str. Dimitrie Dan, unde a fost oprit folosindu-se semnalele luminoase și acustice ale autospecialei de poliție.

În interiorul autoturismului, în calitate de conducător auto a fost identificată numita B. Mariana, de 37 ani, localnică, iar ca pasager a fost identificat numitul B. Mircea. În urma verificărilor efectuate în baza de date, s-a constat faptul că  numita Boghian Mariana nu figurează ca posesoare de permis de conducere.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. De asemenea, cei doi au fost sancționați contravențional conform Lg 55/20, întrucât au circulat în intervalul orar 22.00-05.00 neavând un motiv întemeiat.

Vezi si

LUNGU: Lucrări de pictură de o calitate excepțională la Catedrala Sucevei (GALERIE FOTO)

Primarul Ion Lungu a anunțat, sâmbătă, că a vizionat lucrările de pictură la Catedrala Nașterea …