Saturday , May 8 2021

Femeie de 32 de ani, oleacă băută și fără permis, prinsă conducând în toiul nopții prin Şcheia

Vineri seara, la ora 23.50, polițiștii din Şcheia au fost sesizați direct de către lucrătorii din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Acțiuni Speciale cu privire la faptul că pe o stradă din Şcheia, au oprit regulamentar un autoturism al cărei conducător auto nu posedă permis.

Pe strada Zămcii din localitatea Şcheia, polițiștii au identificat echipajul SAS care se aflau în apropierea autoturismului marca VW și care au relatat faptul că în timp ce patrulau pe raza comunei Şcheia au observat respectivul autoturism circulând haotic și la o oră târzie, motiv pentru care au procedat la oprirea autoturismului susmenționat, procedând la legitimarea  persoanei care era la volanul autoturismului. În continuarea verificărilor s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de către de către M. Zenaida, de 32 ani, din com. Şcheia, care nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.  În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.19 ml. alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în timpul efectuării cercetărilor, la sediul SPR 9 Şcheia a venit și R. Vandana, cumnata, șoferiței, care nu a putut justifica prezența la sediul secției.

Ambele persoane au fost amendate pentru că au părăsit domiciliul după ora 22.00 fără un motiv întemeiat. M. Zenaida s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis”.

Vezi si

300 de doze de vaccin antiCovid Johnson & Johnson vor fi distribuite medicilor de familie

Dozele vor ajunge în cabinete din Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănpstirea Humorului, Straja, …