Femeie cu o alcoolemie de 1,3 la mie, prinsă la volan pe DN2E, la Rădășeni. În mașină erau și cei doi copii ai ei, de 2 și de 3 ani

14/08/19 ora:8:02am

Copilașii au fost ținuți la Secția de Pediatrie a Spitalului din Fălticeni până au fost preluați de bunicul lor 

 

Luni după amiază, la ora 18.23,  polițiști de la Mălini au fost sesizați prin 112 despre faptul că autoturismul cu numărul IS -99- MEL este condus de o persoană băută.

În baza sesizării patrula din cadrul S.P.R. 7 Mălini s-a deplasat pe DN2E, în satul Rădășeni, comuna Rădășeni, unde a fost identificat autoturismul marca Volkswagen, din care a coborât A. Daniela Mihaela, de 26 ani, din comuna Sirețel, județul Iași.

Având în vedere faptul că A. Mihaela emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, ocazie cu care acesta a fost condusă la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea prelevării probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

In autoturismul susmenționat se mai aflau doi copii minori în vârstă de 2 ani, respectiv 3 ani, aceștia fiind copiii conducătoarei auto. Copii au fost prezentați la Secția de Pediatrie Fălticeni, unde au rămas  în grija acestora până în jurul orei  01.25, când au fost preluați de către bunicul lor, A. Pantelimon.

Au fost sesizați și lucrători din cadrul D.G.A.S.P.C Suceava. În cursul zilei de 13.08.2019 urmează a se lua legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru a se dispune procedural.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.