Thursday , November 30 2023

Fata șefului Poliției din Bacău, dispărută de acasă, a fost găsită în Gara Suceava 

Fiica șefului Poliției din municipiul Bacău, Ana Maria Tuluc, în vârstă de 15 ani, a fost găsită în gara Suceava. Familia a fost înștiințată pentru a prelua minora.

„Polițiștii S.R.P.T IAȘI,  instruiți la intrarea în serviciu despre faptul că minora Tuluc Ana Maria din municipiul Bacău a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit, au reușit depistarea acesteia în gara Suceava, la data de 12.04.2022, orele 00:20.”, potrivit unor surse judiciare, preluate de stiripesurse.ro.
Fata a plecat de acasă duminică, 10 aprilie, iar familia a anunțat dispariția ei, poliția demarând acțiunile de căutare în cursul zilei de luni.Fata are 1,69 m înălțime, 58 de kilograme, ochi căprui, ten deschis, păr șaten. Poartă o geacă neagră cu glugă, pantaloni negri, bocanci negri cu catarame, iar pe cap purta o căciulă de culoare neagră, conform informațiilor furnizate de polițiști luni.
Conform Fanatik.ro, adolescenta le-ar fi spus părinţilor că merge să se întâlnească cu o prietenă. Fascinată de romanele poliţiste, fata le-ar fi lăsat părinţilor nişte indicii. Cu toate acestea, zeci de ore nimeni nu a reușit să le descifreze. 
Din primele informaţii, minora s-a plimbat cu trenul, a mers în judeţul Neamţ, apoi la Iaşi, şi a ajuns la Paşcani unde a petrecut mai mult timp. Luni noapte, fata a ajuns în gara Burdujeni din Suceava.
Aici a fost observată de poliţiştii de la Transporturi Feroviare. Tânăra avea o sacoşă de rafie în mână şi părea confuză. Culmea, la acea oră nu mai urma să plece niciun tren.  Polițiștii au vorbit cu ea şi au identificat-o destul de repede. Imediat, tatăl ei a venit să o ia acasă. (O.S.) 

Vezi si

PROFI va încheia anul cu 1.400 de magazine Partener

Programul prin care PROFI face mai bună calitatea serviciilor și eficiența magazinelor sale încredințând managementul …