Fată de 17 ani, găsită moartă în cadă, în casa iubitului ei din Broşteni

7/04/20 ora:10:49am

Luni seara, la ora 22.08, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către personalul medical de la Serviciul de Ambulanţă Broşteni, despre faptul că au găsit o fată inconştientă într-o locuinţă din comuna Crucea, sat Chiril.

Din cercetările efectuate de polițişti a rezultat că M. Ileana, în vârstă de 17 ani, din comuna Ardeoani, judeţul Bacău, locuia de mai mult timp la locuința lui T. Andrei, din comuna Crucea, sat Chiril.

În dimineaţa zilei de luni bărbatul a mers la muncă, partenera sa rămânând singură acasă, iar seara când a revenit la domiciliu a găsit uşa casei descuiată. A căutat prin imobil şi nu a dat de fată observând că uşa de la baie este încuiată, iar din interior nu răspundea nimeni. Atunci a apelat telefonic la vecina sa, solicitându-i să vină să-l ajute şi împreună cu acesata a spart geamul de la uşa de la baie.  În cadă au găsit-o pe M. Ileana şi fără semne vitale.

Vecina bărbatului a apelat SNUAU 112 şi a solicitat intervenţia ambulanţei, la faţa locului deplasându-se un echipaj, care a constat decesul fetei, cauza probabilă fiind fiind intoxicația cu gaz de la instalația de încălzire a apei. La examinarea criminalistică fizică exterioară, persoana decedată nu prezenta urme de violență. Cadavrul  în cauză a fost ridicat de la fața locului și depus la morga Spitalului Vatra-Dornei, în vederea efectuării autopsiei medico-legale.

În cauză  s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.