Saturday , February 4 2023

Fată de 16 ani, prinsă conducând mașina unui prieten pe o stradă din Suceava

Proprietarul mașinii i-a dat voie fetei să o conducă, deși știa că nu are carnet. Ambii s-au ales cu dosar penal 

Luni, 18 martie, în jurul orei 20.25, polițiștii rutieri suceveni, în timp ce acționau pe str. Victor Babeș din Suceava, au oprit pentru control autoturismul marca Volvo condus de Anastasia D., de 16 ani, din municipiu.

Întrucât conducătoarea auto nu a putut prezenta permisul de conducere, polițiștii au verificat în baza de date și au stabilit că aceasta nu posedă permis auto pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, ei au aflat că autotu­rismul condus de Anastasia îi aparține lui Marian N., de 24 de ani, din Suceava, iar acesta i-a încredințat fetei mașina pentru a o conduce.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducere a unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere auto” și „încredințare a unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană despre care avea la cunoștință că nu deține permis de conducere auto”. (O.S.)

 

Vezi si

Individ din Arbore, arestat pentru 30 de zile după ce a furat gresie, mobilă și o mulțime de scule, toate în valoare de 40.000 de lei, dintr-o curte din Volovăț

Vineri, 3 februarie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a …