Fata de 16 ani din Frătăuții Noi dispărută de acasă de câteva zile a fost găsită la un băiat, în Vrancea

13/08/19 ora:5:59am

Plecată de vineri seară, ea se afla sâmbătă în comuna vrânceană Suraia, acasă la un băiat de 22 de ani pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare. Polițiștii din Vrancea au dus-o într-un centru al DGASPC, urmând să fie predată familiei 

O fată de 16 ani din Frătăuții Noi, care a dispărut de acasă pe 9 august, în jurul orei 21.00, a fost identificată de polițiștii vrânceni pe raza comunei Suraia, la un tânăr de 22 de ani pe care l-ar fi cunoscut pe rețelele de socializare, a informat luni Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

O femeie care a văzut-o pe Andreea M., de 16 ani, a anunțat Poliția din comuna vrânceană, iar un echipaj a găsit-o acasă la un băiat de 22 de ani, pe care îl cunoscuse pe Facebook. Fata ar fi venit în comuna Suraia pe 10 august.

“Duminică, în jurul orei 12,30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Golești au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că pe raza comunei Suraia se află o minoră necunoscută, în vârstă de aproximativ 16 ani. Polițiștii au identificat minora și au stabilit că aceasta ar fi venit în localitate la data de 10 august, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 22 de ani, cu care ar fi corespondat prin intermediul unei rețele de socializare. Minora în cauză, cu domiciliul în județul Suceava, figura ca fiind dispărută de la domiciliu”, a precizat IPJ Vrancea.

Familia fetei din Frătăuții Noi a fost anunțată de polițiști că au găsit-o pe fată și că va fi internată într-un centru din cadrul DGASPC Vrancea, urmând să fie predată ulterior membrilor familiei. (O.S.)