Sunday , January 29 2023

Fată de 15 ani, lovită de o biciclistă din Boroaia

Duminică, în jurul orei 15.10, I. Lenuța, de 38 ani, din comuna Boroaia, în timp ce conducea o bicicletă pe str. Oborului din localitatea de domiciliu, în dreptul imobilului cu numărul 81, într-o curbă la dreapta, a accidentat-o pe P. Nicoleta, de 15 ani, pieton, care se afla pe partea dreaptă a drumului, pe carosabil, având în vedere direcția de deplasare a bicicletei. După producerea accidentului I. Lenuța a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Atât biciclista, cât și fata lovită au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind ­ne­gativ, după care numitei I. Lenuța i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul municipal Fălticeni. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorei, care a fost transportată cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul:,,contuzie cranio cerebrală, contuzii gleznă dreapta și lombară”. Nu a rămas internată.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …