Tuesday , April 23 2024

Falticenean prins la Nadlac cu o mie de anvelope uzate pe care incerca sa le introduca in tara, fara acte

Peste o mie de anvelope uzate pentru autoturisme, provenind din Elve]ia, au fost confiscate la intrarea în România prin vama ar\dean\ N\dlac, din cauz\ c\ o parte din marf\ era f\r\ documente, iar cump\r\torul nu avea autoriza]ie de comer]. Transportul de anvelope a fost oprit de comisarii G\rzii Financiare Arad la intrarea în ]ar\ prin N\dlac, mar]i sear\.
Marfa provenea din Elve]ia, iar [oferul a prezentat documente din care reie[ea c\ beneficiarul este o persoan\ fizic\ din F\lticeni, Suceava, care se afla în automarfar.
“S-a constatat c\ destinatarul înscris în documente inten]iona livrarea acestor cauciucuri la unii colaboratori pe care nu îi [tie dup\ denumire [i nu îi poate enumera. În plus, persoana nu este autorizat\ pe teritoriul na]ional s\ efectueze acte [i fapte de comer]”, a declarat comisarul [ef Anton Pop, de la Garda Financiar\ Arad.
Comisarii au mai constatat, în timpul num\r\rii anvelopelor în prezen]a proprietarului m\rfii, c\ 93 de buc\]i nu se reg\sesc înscrise în documentele prezentate, astfel c\ pentru acestea nu exist\ documente de provenien]\.  În urma neregulilor constatate, proprietarul m\rfii a fost amendat cu 3.000 de lei, iar 1.093 de anvelope, în valoare de 55.000 de lei, au fost confiscate. (O.S.)

Vezi si

Angelica Fădor: ”Festivalul Național al Ouălor Încondeiate de la Ciocănești – un eveniment de înaltă ținută”

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a fost prezent, duminică, la Festivalul Național al Ouălor …