Sunday , February 5 2023

Falticenean prins la Nadlac cu o mie de anvelope uzate pe care incerca sa le introduca in tara, fara acte

Peste o mie de anvelope uzate pentru autoturisme, provenind din Elve]ia, au fost confiscate la intrarea în România prin vama ar\dean\ N\dlac, din cauz\ c\ o parte din marf\ era f\r\ documente, iar cump\r\torul nu avea autoriza]ie de comer]. Transportul de anvelope a fost oprit de comisarii G\rzii Financiare Arad la intrarea în ]ar\ prin N\dlac, mar]i sear\.
Marfa provenea din Elve]ia, iar [oferul a prezentat documente din care reie[ea c\ beneficiarul este o persoan\ fizic\ din F\lticeni, Suceava, care se afla în automarfar.
“S-a constatat c\ destinatarul înscris în documente inten]iona livrarea acestor cauciucuri la unii colaboratori pe care nu îi [tie dup\ denumire [i nu îi poate enumera. În plus, persoana nu este autorizat\ pe teritoriul na]ional s\ efectueze acte [i fapte de comer]”, a declarat comisarul [ef Anton Pop, de la Garda Financiar\ Arad.
Comisarii au mai constatat, în timpul num\r\rii anvelopelor în prezen]a proprietarului m\rfii, c\ 93 de buc\]i nu se reg\sesc înscrise în documentele prezentate, astfel c\ pentru acestea nu exist\ documente de provenien]\.  În urma neregulilor constatate, proprietarul m\rfii a fost amendat cu 3.000 de lei, iar 1.093 de anvelope, în valoare de 55.000 de lei, au fost confiscate. (O.S.)

Vezi si

Preotul Cătălin Moroșan, din Gura Humorului, care slujește în Arhiepiscopia Tomisului, se află de câteva zile în stare critică la ATI la Constanța

Părintele, în vârstă de doar 30 de ani,  este originar din Gura Humorului și a …