Sunday , July 21 2024

Explozie într-un apartament de pe strada Tipografiei din Suceava (FOTO, VIDEO)

Luni dimineață, în jurul orei 08.00, o explozie a avut loc într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Tipografiei din municipiul Suceava.

În urma exploziei produsă în apartamentul situat la primul etaj, un bărbat în vârstă de 86 de ani a suferit arsuri minore. Bătrânul este conștient și cooperant, iar echipajele SMURD i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, fiind apoi transportat la spital pentru investigatii suplimentare și tratament de specialitate.

O femeie, de 36 de ani, cu atac de panică, a fost monitorizată de echipajul SMURD B2. Femeia și-a revenit și nu a fost necesar transportul la spital.

Cel mai probabil, explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze în apartamentul respectiv și nu a fost urmată de un incendiu.

Au fost afectate elementele de tâmplărie ale apartamentului. De asemenea, au mai fost afectate câteva uși ale apartamentelor din bloc și de la intrarea în scară.

La locul evenimentului au fost alocate două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM + B2). (O.S.)

Vezi si

Un pompier militar care transporta apă către Solca a resuscitat un bătrân căzut într-o casă din Păltinoasa

Bogdan Gorce, pompier militar la Detașamentul Rădăuți, se afla în misiune încă de sâmbătă dimineață, …