Wednesday , November 30 2022

Evaziune fiscala la un gaterist din Sadova

N ITRSV, poli]i[tii [i inspectorii ITM au constatat la  o firm\ de debitare a lemnului din localitate o lips\ `n stoc de peste 856 metri cubi de mas\ lemnoas\, `n valoare de peste 159.000 lei n pe numele patronului s-a `ntocmit dosar penal pentru evaziune fiscal\

Poli]i[tii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice împreun\ cu  cei din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor [i speciali[ti silvici din cadrul ITRSV Suceava, comisari din cadrul G\rzii Financiare Suceava  [i inspectori din cadrul ITM Suceava, au efectuat o verificare la o societate comercial\ din comuna Sadova, societate având ca obiect de activitate „debitarea [i comercializarea lemnului”, verificare în urma c\reia s-a constatat o diferen]\ între stocul scriptic [i cel faptic.
În spe]\ s-a constatat o lips\ din stocul de material lemnos din depozite în cantitate de peste 856 metri cubi lemn lucru r\[inoase, în valoare de aproximativ 159.000 lei.
În cauz\ s-a dispus sesizarea G\rzii Financiare, urmând a se efectua cercet\ri fa]\ de administratorul societ\]ii Ioan Z., sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de evaziune fiscal\.
Poli]i[tii din cadrul Biroului de combatere a delictelor silvice  l-au depistat de asemenea pe Toader N. din comuna Dorna Candrenilor, sat Poiana Negrii, care în cursul lunii martie 2011 a t\iat ilegal 49 arbori esen]\ r\[inoas\, cu un volum total de peste 30 metri cubi, din p\durea proprietate personal\, situat\ pe raza localit\]ii de domiciliu, valoarea prejudiciului fiind de 3195 lei. ~mpotriva acestuia a fost întocmit dosar de cercetare penal\ sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de „t\iere f\r\ drept de arbori”. (N.R.)

Vezi si

80 de cadre medicale veterinare au solicitat vaccinare antirabică, după semnalarea a patru cazuri de turbare în doar 10 zile

Patru cazuri de rabie la câini din gospodării au fost raportate, în perioada 15 – …